Over mij

0 comments

Business Coaching

Ik vind werken leuk. Vooral omdat ik erg leuk werk heb. Maar dat gaat niet vanzelf daar moet je naar toe werken en dan wel weten wat je leuk vindt. En het is dan handig als je voldoende geld verdient om die leuke dingen te kunnen doen. Ik houd van afwisseling, uitdaging en nieuwe dingen leren en ontdekken. Daarbij koppel ik een soort van onverenigbare werelden aan elkaar: data, wiskunde en statistiek aan verandermanagement en nieuw gedrag.
En ik doe ook graag leuke dingen naast mijn werk. Maar daar moet je dan wel tijd voor inruimen en uiteraard is ook hier vaak weer geld voor nodig. Sporten, reizen, lezen. Samen met mijn zoon ben ik een bedrijfje gestart dat 95% bamboe T-shirts in India laat maken (il-pandito.nl). Gaaf om te doen en vooral ook leuk omdat hij het zo leuk vind.
Ik hou van bridge, ben een semi professionele Crypto trader (vooral gebaseerd op technische analyse), ben erg tevreden over de plek op de Veluwe waar we wonen wat inhoudt dat we erg gemakkelijk kunnen wandelen, hardlopen en mountainbiken over de mooiste plekken van Nederland.
En ik help graag mensen. Dat zie je terug in de trainingen die ik verzorg, in projecten waarbij ik anderen help de juiste resultaten te bereiken en ook in mijn coachingswerkzaamheden. Ook geef ik nog wat wiskunde bijlessen, gewoon omdat het kan en ik graag jonge mensen help die anders wiskunde te vroeg laten vallen of er een hekel aan krijgen.

Only dead fish go with the flow

Work smart, play hard

De weg naar steeds meer uren maken, is uiteindelijk doodlopend. Er gaan simpelweg niet meer uren in een dag en, nog belangrijker, er zijn belangrijker zaken in het leven dan werken, werken, werken. Zoals samen met mijn 2 zonen op een terrasje in Arnhem van de zon en goede verhalen genieten.

?

Eerst denken, dan doen

Jazeker, eerst denken en dan doen. Maar wel vooral na het denken ook doen. Het gaat uiteindelijk in het leven om het doen. Uitvoeren, proberen, durven, er voor gaan. En maak je fouten, dan gaan we die herstellen. En vervolgens leren van de fouten, reflecteren, denken en weer doen doen doen. Te lang blijven hangen in het denken is niet goed, daar komt niks goeds van. Het is nooit het perfecte moment dus laten we als mindset nemen "nu is het perfecte moment".

Ik help met denken, plannen smeden, kanban borden opzetten en mood boards maken. Ik help met het afsluiten van de denkfase zodra we niet in kringetjes gaan denken en in "wat als". En ik ben vooral de stok achter de deur bij het doen. Zonder accountability is het veel lastiger om doelen te bereiken. Dat zul je merken in je bedrijf, in het dagelijkse leven en ook bij mijn coaching maak ik daar gebruik van. Als iets succesvolle mensen kenmerkt is het wel met hulp van anderen hun eigen droom realiseren. En dat gun ik jou ook. 

En daarbij gebruik ik diverse technieken die hun waarde al vele malen bewezen hebben. Niet alleen bij mij maar bij vele succesvolle mensen die ons voorgingen. Een van de technieken die ik van Anthony Robbins gebruik zegt: "de kwaliteit van je leven wordt bepaald door de vragen die je stelt.". Laten we dan ook samen de juiste vragen stellen.

Wat is het ergste dat zou kunnen gebeuren, als dit niet de juiste keuze is?

Een mooi voorbeeld dat Tony Robbins daar zelf van geeft is een stukje video dat hij gebruikt tijdens een training een paar uur nadat er wat gekken in die toren gevlogen waren in New York. Welke vraag stel jij jezelf als er zoiets net gebeurd is?

Reisgids of Sherpa?

Laat ik gelijk duidelijk zijn. Ik ben geen reisgids. Een reisgids neemt je aan de hand en laat je precies doen en zien wat ze al tientallen keren eerder gedaan hebben. Ze laten je landen zien waar ze zelf al 10 keer zijn geweest. Heel snel alle mooie plekjes bekijken en dezelfde ervaringen opdoen als de anderen. Dat doe ik dus niet. Dit is jouw reis. Niemand heeft exact de berg beklommen die jij met jouw ervaring, kennis en achtergrond gaat beklimmen. We weten de weercondities niet op de berg, we weten niet hoe jij je gaat houden opde berg en we weten niet exact wat we gaan tegenkomen. Wel is het zo dat we ons goed kunnen voorbereiden. En ik kan je helpen want ik heb een vergelijkbare berg beklommen. Meerdere keren. En ik ben ook regelmatig een flink stuk terug gegleden. Ook daar kan ik je over vertellen en mee helpen. Maar het blijft jouw reis en ik help je als een sherpa.

De natuur?

Zoals hiervoor al beschreven speelt de natuur een belangrijke rol in mijn werk en in mijn privé leven. De natuur inspireert en ik heb het geluk op de Veluwe te wonen en te werken. Vanuit mijn kantoor loop ik zo de veluwe op en dat doe ik dus ook regelmatig met mijn klanten. Samen 2 uur door het glooiende terrein struinen, opent weer nieuwe perspectieven en er zijn al heel wat knopen doorgehakt op de hei, in het bos of langs de Rijn. Weg met die pumps of mooie puntschoenen. Geen mantelpakjes en colberts. Makkelijk kleren of een korte broek, stevige schoenen en het bos in. Belangrijke business decisions nemen we daar.

Eerste kennismaking

Als je interesse hebt kunnen we een afspraak maken. Dat is gratis. Zowel voor jou als voor mij is het belangrijk om te weten dat we met de juiste persoon in zee gaan. Ik vind het belangrijk om succesvol te kunnen zijn, impact te kunnen maken en doel te stellen en halen. Bij sommige mensen pas ik dan niet goed. Daarnaast zijn er coaches die veel goedkoper zijn en dat is uiteraard ook een keuze, zowel van die coaches als van de coachees. Soms kunnen mensen het niet betalen en soms willen mensen het niet betalen. Allemaal prima, ik weet welke impact en ik kan hebben en wat het je allemaal kan opleveren. We leven gelukkig in een vrij land. Het is dus een tweezijdige keuze of we met elkaar in zee gaan.

Klik hier om je gegevens achter te laten en ik neem contact met je op. Bellen met 0654 664 364 kan natuurlijk ook.

Hoe zou het voor jou zijn om dat ene,  volgende doel gehaald te hebben?
Hoe zou dat jouw leven veranderen?

About the Author

Follow me

Ondernemer vanaf 1995, business coach vanaf 2005 www.leanpartners.nl gerardversluis.nl www.wiskunde-en-zo.nl www.hr-analytics.dev


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}